Träffa Kristen Stewart & Taylor Lautner!

MTV Sweden har nu annordnat en tävling där du kan få träffa Kristen Stewart och Taylor Lautner då de är i Stockholm backstage. Inte dåligt, huh? ;)

Den 21 juni är ett datum vi sent kommer glömma, ett datum då Sverige får nobelt besök av ett par av världens just nu största skådespelare. Taylor Lautner och Kristen Stewart må vara mer kända under deras rollkaraktärers namn Jacob och Bella eller som snygg varulv och hopplöst vampyrförälskad flicka i Twilight-filmerna.

I samband med att den 3:e filmen i berättelsen om den lilla sömniga staden Forks som är tillflyktsort för en vampyrfamilj har premiär så ordnas ett sprakande event på Hovet i Stockholm där just Taylor och Kristen kommer närvara, och DU har chansen att besöka eventet och träffa skådisarna.

En lycklig vinnare får ta med sig en ännu lyckligare kompis och träffa, prata och kanske kanske kanske krama Taylor och Kristen backstage under eventet i Stockholm den 21:a juni. 1- 20 plats får även 2 exklusiva VIP-biljetter till eventet vilket ger dom tillgång till extremt bra platser under eventet där grymma band kommer spela, massa Twilight-grejer kommer finnas samt det viktigaste; aldrig tidigare visat material från nya filmen kommer presenteras.

Vill du vinna?

Klart du vill vinna, men hur gärna vill du vinna? Ladda upp en bild på dig själv iklädd din finast Twilight-outfit och briljera med dina engelska kunskaper när du berättar för oss – på engelska – exakt hur glad du skulle bli av ett möte med Taylor och Kristen så är du med och tävlar om en upplevelse du gladeligen kommer berätta om för dina barnbarn när du sitter i gungstolen och skränar på äldre dagar.

Lycka Till!

Prisinformation:

1:a pris:

2 VIP-biljetter samt 2 meet & greets-biljetter där vinnaren får träffa Taylor Lautner och Kristen Stewart under Twilighteventet i Stockholm, Hovet den 21:a juni 2010 (Värde: ca 1.300 kronor)

2:a – 20:e plats:

2 VIP-biljetter till Twilight-eventet i Stockholm, Hovet den 21:a juni 2010 (Värde: ca 500 kronor)

Tävlingen avslutas den 18 juni kl. 12.00 och vinnarna kontaktas den 18 juni per telefon.

Observera att MTV inte står för eventuella resekostnader eller logikostnader.

Vinnaren samt personen vinnaren väljer att ta med sig till eventet måste ha fyllt 18 år eller ha godkännande från målsman.

Klicka här för att komma till MTV's sida där du kan anmäla dig.
[Källa]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0